Υπάρχει έρωτας στους Gay;

Θα μου πεις το ίδιο ερώτημα μπορεί να έχουν και οι str8, στο παρόν post όμως θα πιάσουμε τους gay και πιο συγκεκριμένα τους Έλληνες gay. Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Υπάρχει έρωτας στους Έλληνες Gay; Δεν ξέρω πόσοι το έχετε αναρωτηθεί αλλά θα προσπαθήσω να καταγράψω όλες τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό το θέμα.

Θα απαντήσω αρχικά μονολεκτικά και θα πω ένα μεγάλο ΟΧΙ! Το πιστεύω ακράδαντα, ΟΧΙ! δεν υπάρχει έρωτας και μιλάω εκ πείρας. Γενικά δεν με λες άτομο που του αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις και οι ξεπέτες (όχι ότι δεν έχω κάνει απλά δεν είναι του γούστου μου), είμαι ένας άνθρωπος που θέλει ένα σύντροφο να προχωράνε μαζί και να νιώθει ότι κάπου υπάρχει ένας άνθρωπος που τον σκέφτεται. Η εμπειρία μου λοιπόν έχει δείξει ότι έρωτας δεν υπάρχει. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει. Οι Έλληνες gay, γιατί με αυτούς έχω συναναστραφεί, δεν ερωτεύονται και αν ερωτεύονται το κάνουν για πολύ λίγο, τύπου για κανένα μήνα. Στη συνέχεια το χάος, ότι αρπάξει ο κώλος μας.

Δεν έχω δει ζευγάρια που να κρατάνε αρκετό καιρό. Η κάθε σχέση να είναι κάποιους μήνες και για να σας προλάβω να σας πω ότι δεν έχει τύχει. Έχει τυχει αν το βλέπεις σε δύο με τρεις περιπτώσεις όχι στο 95% αυτών. Σε αντίθεση με το εξωτερικό, γιατί έχω φίλους από το εξωτερικό αλλά και έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, είναι πιο σταθεροί. Κάνουν σχέσεις, ερωτεύονται και δεν φοβούνται γι αυτό. Δένονται και δεσμεύονται με κάθε τρόπο.

Θα ρωτήσετε γιατί γίνεται αυτό. Έχω μια πιθανή εξήγηση και έχω καταλήξει σε αυτή μετά από πολύ σκέψη. Ο λόγος είναι η καταπίεση. Κακά τα ψέματα, οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι έχουμε περάσει καταπίεση. Άτομα που είναι 30+ δεν είναι τόσο ανοιχτοί όσο οι νέα γενιά, ζήσαμε χρόνια όπου ντρεπόμασταν και προσπαθούσαμε να το παίξουμε και str8 τρομάρα μας. Αυτό έχει σαν συνέπεια πολλά απωθημένα, πάρα πολλά απωθημένα! Και όσο υπάρχουν απωθημένα οι συμπεριφορές θα είναι κομπλεξικές. Δεν λέω ότι στο εξωτερικό δεν γίνονται αυτά, αλλά έχετε δει ξένους πως λειτουργούν; Εγω ναι έχω δει και ξέρω!

Να ερωτεύεστε μωρέ και να κολλάτε με τον άλλον! Υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *